Fine ord

QUOTES

Vi ble så glade når vi fikk se bildene Børresen og Raak tok i bryllupet vårt. Utrolig flinke og hyggelige fotografer som fikk oss til å slappe av, til tross for at vi ikke er spesielt glade i å være foran kamera.  Anbefales på det sterkeste!

Inrgid+Simen

 

Anbefales på det varmeste! Tårene rant i strie strømmer da vi fikk bryllupsbildene, det var som å oppleve dagen på nytt. Dere klarte virkelig å fange alt, fra små øyeblikk til de klassiske bildene fra et bryllup. I tillegg er dere så trivelige og fine folk. Tusen takk for at dere foreviget dagen vår .

Maria

Fantastisk flinke fotografer som virkelig fanger alle øyeblikkene. Så utrolig behagelig å være sammen med, og som uten tvil kan det de driver med. Angrer ikke et sekund for at vi valgte Børresen og Raak til å ta bilder i vårt bryllup. Anbefales!

Sara

 

To dedikerte, kreative, positive og dyktige fotografer som vet akkurat hva du vil ha. Kjapt, profesjonelt og bra gjennomført familiefotografering med to krevende trøtte barn gikk som en lek. Og resultatet er magisk!

Kathrine

 

Vet ikke helt hvor jeg skal starte. Men når man sitter og tørker tårer etter å ha fått så fantastisk fine bilder, sier det vel alt Vi sitter igjen med nydelige bilder fra vårt bryllup, dere fanget øyeblikkene slik vi ønsket. Dere er profesjonelle, dyktige og jordnære. Vi er så glade for at vi valgte akkurat dere Tusen takk, Børresen og Raak!

Sandra og Torben

 

Kjempe flinke, kreative og profesjonelle fotografer som jeg anbefaler på det varmeste! De tok bilder i bryllupet mitt i august i fjor; av seremonien i kirka, portrettbilder av familien og bryllupsbildene etterpå. Vi så utrolig mange fine bilder etterpå som er så gøy å ha å se tilbake på og minnes den store dagen. De har greid å fange mange detaljer som var med å gjøre dagen vår spesiell, og bildene mottok vi raskt etterpå. Hadde jeg skulle gjort det igjen hadde jeg valgt heldagsfotografering, det hadde vært verdt hver ei krone!

Margrethe

 

Vi valgte Børresen&Raak som fotografer til vårt bryllup, angrer ikke et sekund! De har fanget så utrolig mange gyldne øyeblikk på bildene våre! Vi er mektig imponerte og evig takknemlige, tusen takk for den fantastiske jobben dere gjorde for oss!

Marita og Terje

 

Vi valgte Børresen&Raak til å følge oss i flere timer på vår bryllupsdag i juni 2015. Både Joachim og Marita fulgte oss fra vielse og litt ut i middagsselskapet. I tillegg til veldige fine standardbilder, fikk vi mange fine øyeblikksbilder av oss og av gjestene våre, samt detaljbilder og gode stemningsbilder. Fotografene var profesjonelle og samtidig veldig hyggelige, noe som ga en god stemning også under standardfotograferingen. Anbefales på sterkeste!:)

May og Morten

 

Vi googlet fotografer i Innherredsområdet i forbindelse med vår bryllupsfeiring, og valget ble enkelt etter å ha sett portfolioen til Børresen&Raak. Vi var så heldige å få både Marita og Joachim til å være med gjennom store deler av dagen vår. De opptrådte veldig profesjonelt og omgjengelig, og de fanget øyeblikk som vi som brudepar er så glade for å ha i ettertid. Vi fikk en mengde øyeblikksbilder av alle gjestene, detaljbilder fra lokaler, dekorasjoner og mat, stemningsfulle knips fra seremonien, familiebilder og selvfølgelig de mer tradisjonelle bryllupsbildene. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på bildene våre, og det er all ære til Børresen&Raak.

Toril og Adam Dowling

 

Vi valgte cafotografer til å følge oss igjennom vår bryllupsdag. Fra morgen til kveld fanget de små og store øyeblikk både på foto og film. Vi hadde et veldig godt samarbeid både før og etter noe som resulterte i at vi ble kjempe fornøyde med bildene og det var lett å jobbe sammen. De har virkelig klart å fange opplevelsen, nuet og følelsen. Vi valgte også Børresen&Raak da vi skulle ta familiebilder og kan bare takke for samarbeidet fram til nå og skulle det bli andre anledninger hadde vi helt klart valgt Børresen&Raak igen.

Jannicke + Frank steinar

 

Tusen takk for at dere var med og foreviget den store dagen vår.
Dere fikk med alle små og store øyeblikk. Vi er så fornøyde med deres opptreden før/under/etter selve dagen, og bildene ble utrolig flotte . Vi er veldig glade for at valget vårt falt på Børresen&Raak, og anbefaler dere til alle som trenger fotograf.

Nina + Åge

 

Dere fremskaper personlige og stemningsfulle bilder som er gull verd på stueveggen,
i nåtid og i fremtid

Randi

 

Vi var så heldige å få både Joachim og Marita som fotografer til vår store dag. De fulgte oss fra morgenen av og dokumenterte alle små og store øyeblikk på en førsteklasses måte. Også de små detaljer ble foreviget. Aldri har en soddtallerken sett så innbydende ut og aldri har bruden følt seg vakrere enn på denne dagen. Minnene ble perfekt foreviget.

Marita + Vidar

Send ossen melding Del påFacebook tweet totwitter Pin påPinterest EpostNyhetsbrev

Din epost er ikke publisert eller delt. Required fields are marked *

*

*